Information om våra produkter

Solcellspaneler

En solcellspanel omvandlar ljus till likström och bör göra det så effektivt som möjligt under många år. De flesta paneler vi på Solcellskompaniet säljer har 25 års garanti men det finns även paneler med 12 års produktgaranti. Solcellsanläggningens lönsamhet avgörs av panelernas prestanda, tillförlitlighet och livslängd. Vi på Solcellskompaniet använder oss av välkända märken med upp till 25 års produktgaranti. Effektgarantin är 25 år även den när man som kund väljer kvalitetsprodukter från oss.

Växelriktare/omvandlare

Växelriktaren omvandlar likströmmen från solpanelerna till växelström, först efter det kan den producerade solelen användas direkt av producenten eller matas ut på elnätet automatiskt. Win win för dig som ägare av anläggningen och samma för elnätsbolaget.

En tillförlitlig drift, hög verkningsgrad och intelligenta kontrollsystem i form av app i din telefon avgör den optimala avkastningen för varje soltimme, även då det råder svagare solinstrålning. Växelriktarens kvalitet är avgörande för solcellsanläggningens energiutbyte. Väljer man en växelriktare av hög kvalitet så löper det tryggt på under de 12 år som garantin löper.