Solceller med kvalitet från kända varumärken

Vi på Solcellskompaniet säljer solcellsanläggningar med kvalitet och bra garantier som skänker dig som kund en extra trygghet.
Vill man dessutom att vi kommer ut en gång om året och tittar till anläggningen så kan man teckna ett serviceavtal med oss. Fråga oss gärna så berättar vi mer.

Vi erbjuder en helhetslösning som börjar med att vi kostnadsfritt kommer hem till er och tittar på förutsättningarna för just ert tak. Om ni accepterar vår offert så tar vi hand om allt från start till mål. Ni som kund får en nyckelfärdig anläggning som ni kan njuta av i över 30 år framöver.

Hos oss på Solcellskompaniet får du högeffektiva paneler som är anpassade för vårt klimat och som producerar el även när det är lite molnigt, det är inte solen utan ljuset som solcellspanelerna tar tillvara på. När elpriserna stiger påverkas du inte lika mycket, tack vare att du använder din egen rena el i första hand.

 

London

076-209 26 88

London är en kille som älskar gymnastik och att jobba. När han är ledig åker han gärna till sin släkt i USA. Han tar ansvar och ser till att alla anläggningar han monterar fungerar perfekt.

London lämnar inget skräp efter sig, utan arbetar som han själv vill att andra ska arbeta hos honom.

Mekaeil

Trygg och stabil kille med rötter i snickarbranschen som bor med sina tre katter. Han har bott och arbetat i Sverige i lite mer än 7 år och trivs bra.

På fritiden gillar han att träna, måla och laga mat. Mekaeil älskar att arbeta med sina händer, speciellt att bygga altaner och kök med mera.

Skriv till oss