Solceller med kvalitet från kända märken.

Solcellskompaniet säljer kända märken från en av Tysklands största leverantörer, vi kan tillhandahålla solcellspaneler med 10, 12 eller 25 års produktgaranti om du vill känna dig säker långt fram i tiden. Våra premiumpaneler från REC utvecklas i Norge och tillverkas i Singapore. Vi har även bland annat paneler från välkända Trinasolar och världens största tillverkare av solcellspaneler, Jinko Solar.

Det finns många myter att vi inte har tillräckligt med sol i Sverige men det är helt fel! Vi har lika mycket solinstrålning som Norra Frankrike. Och hos oss på Solcellskompaniet får du dessutom högeffektiva paneler som är anpassade för vårt klimat och som producerar el även när det är molnigt. När elpriserna stiger påverkas du inte lika mycket, tack vare att du i princip halverar din elräkning med solceller. Dessutom får du ännu bättre betalt för din överskottsel i takt med att priserna på elen stiger.

Solcellskompaniet har helt svarta solcellspaneler för den som önskar, eller paneler i glas-glas eller solcellspaneler med silverram. Besluten är många att ta och vi hjälper er gärna från start till mål.

Solcellskalkylator